marți, 23 august 2011

Aici se fac banii online


Invata cum sa faci bani simplu. Testeaza cum sa faci bani sigur.Tot navigand pe internet in cautarea de noi oportunitati despre cum sa faci bani online, am gasit aceasta minunata oferta in care specifica, cum poti sa faci in fiecare zi 5-10 euro, platind o singura data in viata suma de 2,5 euro la inregistrare-a  in sistem.  Am privit cu scepticism prima data aceasta oferta, nu prea mai avem incredere ca exista metode sigure in care poti sa faci bani acum in plina criza. Ptc-urile s-au multe altele de exemplu in care nu trebuie sa investesti nici 2 lei dar trebuie sa investesti timp, cu nemiluita m-au descurajat inainte de a primi  banii de la ei. Dar hai sa revenim la discutie. Eram interesata de oferta de a face bani rapid si sigur, dar neavind incredere prea mare in astfel de metode eram nehotarita, ce s-a fac oare s-a ma inscriu s-a nu ma inscriu. Analizind propunerea si investitia mica de 2,5euro cu care se incepe afacerea, m-am hotarit pina la urma sa ma inscriu in sistem mai mult din curiozitate, sa ma conving daca intradevar cu aceasta metoda poti sa faci bani sigur, si daca  se castiga cu adevarat. M-am inscris, platind din cei 2,5 euro 1euro celui care ma recomandat in sistem si 1,5 euro pentru administratorul site-ului pe platforma caruia am primit gazduirea, un si-te gata facut de ei si un link personalizat.
Bun am primit saitul si un link personalizat, am urmarit indicatiile date pentru promovare si am inceput sa promovez , prima data prin trimiterea linkului meu personalizat la toata lista cu prieteni din  messenger, folosind in titlu cuvintele cheye faci bani acum s-au cum sa faci bani in plina criza financiara. 

Surpriza in a doua zi aveam facute 9 inscrieri 8 inscrieri cu un cont activ adica au facut plata catre sistem, si 1 inscriere care nu a platit. Am tinut legatura prin messenger cu cei inscrisi si am aflat motivul  pentru care aceea inscriere nu a putut face plata. Pe toti ia atras idea de a face bani dar nu toti aveau pe moment un card de debit. Citeva zile mai tirziu am avut mult mai multe inscrieri unele cu cont activ (platite)altele inscrieri de proba neplatite. M-am bucurat foarte tare cind am primit email-urile cu mesajele de la PayPal care notificau plata facuta catre mine.


Deci consider ca am iesit binisor cistigind 8 euro din a doua zi de promovare si m-am convins ca poti  sa faci  bani acum rapid si usor prin promovarea afaceri pe profiluri cu bani online, bani pe net, munca acasa, job online,ect,ect.
Vazind ca functioneaza cu adevarat am pus in aplicare si alte strategii de exemplu am facut promovarea prin anunturi gratuite am scris un anunt si am pus ca titlu cuvintele cheye faci bani acum, cum sa faci bani acum in plina criza. Si aceasta metoda mi-a adus multe inscrieri si multi bani ,cu ajutorul anunturilor gratuite am facut cele mai multe inscrieri. Postand in fiecare zi cite 20 anunturi si tinand legatura atit cu cei inscrisi cu un cont activ cit si cu cei inscrisi de proba, ajutind-ui si explicindule cum sa se ocupe de promovare pentru ca si ei sa se poata ocupa de cei inscrisi in lista lor. Cei interesati studiaza oferta iau hotarirea potrivita lor si se inscriu.
Prin ce se deosebeste aceasta afacere fata de altele gasite pe net
Este testata
Vei primi plati nelimitate
Vei face bani in cel mai scurt timp
Se investeste echivalentul unui pachet de tigari
Vei primi un site de afiliat si 100%din profiturile produse
Imagineaza-ti sentimentul pe care il vei avea vazind in contul de PayPal 5/10  plati pe zi,plati care vor tot creste in functie de timpul acordat de tine acestei afaceri Ei acum nu -ti mai imagina pentru ca si tu poti in acest moment sa faci bani acum. Nu mai astepta.ACTIONEAZA ACUM.
Inscrie-te acum urmind 3 pasi simpli
1)Inregistreaza-te in sistem complectind AICI urmatorul formular
2)Efectueaza plata prin PayPal de 1euro catre sponsorul care te-a recomandat
3)Pentru activarea contului tau vei plati 1,5 euro(plata unica)reprezentind taxa de administrare pe veci a site-ului tau personal
Atentie pentru a putea beneficia de un cont functional(pentru a primi plati)adresa ta de e-mail cu care te inregistrezi in sistem  trebuie sa coincida cu cea inregistrata pe saitul PayPal.Te rugam insa pentru a intimpina eventuale neplaceri sa nu iti setezi aceasi parola cu cea de pe site-ul PayPal.                          


Alegeti un cont PayPal premier
Daca nu aveti un cont  PayPal puteti crea unul gratuit AICI
Tutorial video in limba romina cum se creaza un cont PayPal AICI 
Formularul de inscriere il gasiti in partea de jos a pagini AICI 


Trimiteti, nelamuririle dumneavoastra  pe e-mail andor1@yahoo.com  

2 comentarii:

  1. http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=419119

    RăspundețiȘtergere
  2. Puteti castiga bani siguri accesand http://www.exprim.ro/
    Pentru fiecare chestionar completat până la final veti fi recompensati cu un numar de puncte in functie de gradul de dificultate, complexitatea şi durata medie estimată a chestionarului, aceste informatii le primiti inca de la inceput.
    1 punct este echivalentul a 0.5 RON.
    Conversia punctelor se realizează atunci când ați atins pragul de 200 de puncte, echivalentul a 100 RON.
    Cele 200 de puncte le puteti transforma in bonuri cadou sau vouchere de cumpărături valabile in rețeaua www.emag.ro.
    Emiterea bonurilor de cadou sau a voucherelor se va face după scăderea taxelor impuse de legislația in vigoare.

    RăspundețiȘtergere